Organisatie voorbereiden op datagedreven werken

Wilt u ook koning worden van uw data? Wij schreven een white paper met daarin een stappenplan hoe u uw organisatie kunt voorbereiden op datagedreven werken.

Dashboard presenteren

Download onze white paper!

Datagedreven werken wordt steeds meer de nieuwe norm. Bekende, succesvolle organisaties geven steeds vaker aan datagedreven te werken. Deze organisaties baseren hun keuzes en doelstellingen op basis van data, en werken dus datagedreven. In deze whitepaper lichten wij toe wat datagedreven werken inhoud, en hoe je als organisatie het beste kunt voorbereiden op datagedreven werken.

Ik wil een training 'Datagedreven werken'!

Tijdens de training ‘datagedreven werken’ komt u te weten wat datagedreven werken inhoudt, wat de voordelen zijn en hoe u als organisatie het beste kunt voorbereiden op datagedreven werken.

Dashboard DATA KINGDOM

DATA KINGDOM vroeg lezers wat zij uit de white paper hebben gehaald

“Het klinkt logisch maar om ervoor te zorgen dat een dashboard altijd up-to-date is, is het belangrijk dat de informatiebronnen online benaderbaar zijn. Wij zijn dus nu bezig zoveel mogelijk data in de cloud beschikbaar te maken, in plaats van op de lokale desktop. Een goede voorbereiding op datagedreven werken is noodzakelijk”

“Ik heb nooit gedacht aan het opstellen van een Service Level Agreement (SLA). Oftewel de afspraken vastleggen tussen de organisatie en de leverancier (intern extern) zodat ik hier op terug kan vallen als de afgesproken kwaliteit niet wordt geleverd.”

“Datagedreven werken, is niet alleen het verzamelen van bruikbare inzichten op een sneller en beter manier, maar het wordt ook gebruikt om ’toekomstige’ ontwikkelingen te voorspellen. Door datagedreven werken gaan je medewerkers weer geloven in hun werk en de missie van de organisatie. Als je als organisatie of team echt datagedreven wilt worden, is een voorbereiding op datagedreven werken en een solide datastrategie cruciaal.”