Verschillende Power BI licenties

Wilt u ook koning worden van uw data? Wij schreven een white paper over de verschillende Power BI licenties.

Download onze white paper!

Microsoft heeft verschillende mogelijkheden voor (potentiële) gebruikers van Microsoft Power BI. Lees in deze white paper de variatie aan mogelijkheden van en tussen de licenties om erachter te komen welke het best past bij uw organisatie.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden binnen de Power BI abonnementen. De variatie tussen de mogelijkheden voor uw organisatie is erg groot; er is van alles mogelijk. Maar dat kan ook terug komen op de maandelijkse factuur. Microsoft biedt licenties aan die variëren van gratis tot duizenden euro’s per maand. Wij denken graag met u mee hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden, maar zonder mogelijkheden in te leveren.

De kosten voor de duurdere Power BI licenties kunnen berekend worden met de volgende tooling:

DATA KINGDOM is uw partner in het automatiseren van uw informatiebehoefte in een overzichtelijk dashboard door middel van Power BI. Wij ontwikkelen dashboards op basis van verschillende informatiebronnen; van financiële systemen, CRM pakketten, simpele Excel lijsten tot analytische data uit uw marketing oplossing. Uw dashboard biedt altijd inzicht op maat, op basis van uw wensen. Zo wordt u koning van uw eigen data!

Neem contact met ons op!

Microsoft Certified