Build your own Data Kingdom this summer

Meer data gedreven werken

Altijd al meer data gedreven willen werken of je rapportage willen automatiseren? Met onze zomer-aanbieding bouwen we voor jou je eigen DATA KINGDOM en voel jij je koning over je eigen data!

Zoals de naam al weggeeft, bouwen wij in de tijdspanne van een zomervakantie voor jou een BI-oplossing. Het “Build Your Own Data Kingdom This Summer”-programma is speciaal ontworpen voor bedrijven die data gedreven willen werken, maar weinig tijd hebben door werkdruk en krapte op de arbeidsmarkt.

Een oplossing om tijd te besparen op bijvoorbeeld een finance of marketingafdeling is door automatisering van rapportages. De opzet van het programma is erop gericht om de belasting van het team te minimaliseren en uiteindelijk tijdsbesparing op te leveren, zodat het team zich kan richten op waarde toevoegende activiteiten.

 

effectieve rapporten tips
Data scherm

Volledige Power BI implementatie

Wij nemen de volledige setup en implementatie van Power BI voor onze rekening terwijl jij geniet van je zomervakantie. Voor je op vakantie gaat, houden we een Data Strategie sessie waarin we de strategie van het bedrijf door vertalen naar een Data Strategie. Uiteindelijk resulteert deze datastrategie in de belangrijkste KPI’s van de organisatie die gevisualiseerd gaan worden. Uiteraard bespreken we de definities en werken we aan een design.

Voordat je op het strand gaat liggen, regel je uiteraard nog even toegang tot al de bron-systemen en kunnen wij aan de slag met het inladen van data en bouwen van een robuust data-model.

Na je vakantie hebben wij een Minimum Viable Product (MVP) voor je klaar liggen en aan het eind van de zomer heb je een volledig operationele Power BI-omgeving klaar voor gebruik.

Wat kun je verwachten?

 • Data Strategie Sessie: Een uitgebreide bespreking van je requirements en wensen voor de Power BI-oplossing.
 • Volledige implementatie: Wij zetten de complete Power BI-omgeving voor je op, inclusief datamodellering, visualisaties en rapportages.
 • Inregelen van Governance: Vaak onderbelicht, maar één van de belangrijkste onderdelen. We zorgen dat de juiste personen de juiste gegevens kunnen en mogen zien.
 • Gebruikerstraining: Wat heb je aan een dashboard als die niet gebruikt wordt? Onderdeel van onze implementatie is een gebruikerstraining, iets wat de algehele adoptie van data gedreven werken stimuleert.
 • Live-gang: Aan het einde van de zomer ontvang je een volledig functionerende Power BI-oplossing die klaar is voor gebruik.

  Voordelen:

  • Geen zorgen tijdens je vakantie: Wij regelen alles voor je, zodat jij kunt ontspannen en genieten van je zomervakantie.
  • Volledig op maat: Een Power BI-oplossing die volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
  • Professionele uitvoering: Door ons ervaren team van BI-specialisten.

  Voor wie is dit programma:

  • Bedrijven zonder interne BI-expertise
  • Bedrijven met onvoldoende interne BI-capaciteit
  • Ondernemers die tijd willen besparen
  • Bedrijven die snel willen profiteren van data-analyse zonder zelf de setup te hoeven doen

  Aanmelding

  Meld je aan via onderstaande inschrijfformulier of via info@datakingdom.nl en profiteer van de early bird korting! Geef je wensen en eisen door en wij zorgen ervoor dat je bij terugkomst een volledig operationele Power BI-oplossing hebt.

   Early Bird aanbieding: 10% korting bij aanmelding voor 8-7-2024.

   Meld je aan!