Dashboard in 1 week

Een online dashboard zorgt voor een beter overzicht van uw bedrijfsprocessen of activiteiten. U heeft meer inzicht met een dashboard. Dit wilt u het liefste zo snel mogelijk. Daarom introduceren wij het “dashboard in 1 week” concept

Inzicht & overzicht.
Zo snel mogelijk.

U heeft behoefte aan inzicht. Zo snel mogelijk. Door verschillende lijsten overal heeft u weinig overzicht, of het zit allemaal in uw hoofd. U wilt iedereen op de hoogte houden van de laatste status, maar u heeft ook andere prioriteiten. Een actueel overzicht, daar heeft u nu behoefte aan.

DATA KINGDOM introduceert het “dashboard in 1 week” concept. In een week tijd worden alle stappen doorlopen om te komen tot een online dashboard.

Hoe ziet de week eruit?

Maandag: Design Thinking workshop

We beginnen de ochtend vroeg met het in kaart brengen van de informatiebehoefte. In een groep van 2-6 eindgebruikers zullen we probleem-gestuurd de informatiebehoefte in kaart brengen. Tijdens de workshop zullen we inzichtelijk maken welke KPI’s en meetbare doelstellingen op het dashboard verschijnen, en hoe deze worden gevisualiseerd.

In de middag wordt er door DATA KINGDOM hard gewerkt aan het ontwerp en de informatieaanvraag. Dit wordt aan het einde van de dag opgeleverd ter goedkeuring.

Dinsdag: Informatiebronnen in kaart brengen

De groep eindgebruikers geeft vroeg in de ochtend het akkoord op het ontwerp. Aan de slag!

Vandaag wordt er veel geschakeld met de IT verantwoordelijke binnen de organisatie. Er wordt geanalyseerd of de informatiebronnen online benaderbaar zijn, waarna ze gekoppeld kunnen worden aan de Power BI ontwikkelomgeving.

Woensdag: Dashboard ontwikkelen

Vandaag zal het aanvoelen als radiostilte. We zullen de gehele dag bezig zijn met het visualiseren van data zoals besloten in het ontwerp. Misschien dat er een telefoontje komt met een vraag rondom de data definities, maar voor de rest zitten wij in volle concentratie achter onze schermen.

Donderdag: Dashboard ontwikkelen

We starten de dag met een videovergadering waarin we de ontwikkelingen van een dag eerder met de projectgroep zullen delen. Hopelijk begint het al ergens op te lijken, maar we zijn vooral benieuwd of onze data interpretaties kloppen.

In het eerste opzicht weinig opmerkingen? Dan gaan we snel door. Deze week vliegt namelijk voorbij.

Vrijdag: Demonstratie training

We starten de ochtend met het doornemen van het dashboard. We willen zeker weten dat alle data die weergegeven wordt klopt met de interne rapportages. Wanneer er nog wijzigingen nodig zijn, hebben wij hier nog een paar uur voor.

Aan het einde van de dag staat namelijk de demo gepland. In de demo zullen we toelichten hoe de opbouw van weergegeven KPI’s in elkaar zit en creëren we een gelegenheid voor vragen.

Zo gaat iedereen het weekend in als koning van zijn eigen data!

Wat kost een dashboard in een week?

U heeft snel behoefte aan inzicht, maar niet tegen elke prijs. Wij willen u van te voren inzicht bieden in de doorlooptijd en kosten van het dashboard.

Voor het dashboard in 1 week concept kunt u kiezen voor de eenmalige investering van €7500 (excl. btw) of een jaarabonnement van €450 per maand (excl. btw) inclusief supportcontract. Bij een jaarabonnement bespaart u het eerste jaar al meer dan € 2100!

Ik wil meer informatie!

4 + 3 =

Disclaimer: De doorlooptijd van 1 week is afhankelijk van de beschikbaarheid van de databronnen binnen de organisatie. Wanneer de databronnen niet binnen 1 dag ontsloten kunnen worden binnen de Power BI ontwikkelomgeving, loopt het project mogelijk vertraging op. Hierdoor kan de doorlooptijd langer worden dan 5 werkdagen. Het dashboard in 1 week concept zal maximaal 1 tabblad bevatten. Wanneer er meerdere tabbladen worden gewenst, zal de inhoud van de aanbieding opnieuw besproken worden.