Maak Marketing en Sales resultaten in 1 oogopslag inzichtelijk

Met datagedreven Smarketing wordt je relevant voor je klant door koning te worden van je eigen data!

In samenwerking met:
Relevant voor je klant

Relevant & DATA KINGDOM samen is Datagedreven Smarketing

Smarketing, het combineren van sales en marketing. En dat ook nog eens datagedreven!

Bij Relevant voor je klant geloven ze dat bedrijven alleen succesvol kunnen zijn (en blijven) in de huidige tijd als ze durven af te stappen van het traditionele salesmodel. Om ook in de toekomst waardevolle leads te creëren én om te zetten naar concrete afspraken en deals, moeten marketing en sales een (H)ECHTE samenwerking met elkaar aangaan.

Bij DATA KINGDOM vinden wij het belangrijk dat de inzichten waar u naar op zoek bent, ook echt relevant zijn. Wij willen dat u het u alle inzichten heeft die nodig zijn om te sturen op de situatie van vandaag in plaats van gisteren.

lachend persoon

Marketing en sales bedrijven die écht wat oplevert en het resultaat zichtbaar maken? Dat kan!

Hiervoor beginnen we bij het begin: het formuleren van de doelstellingen. Wat wilt u als organisatie bereiken en wanneer is een marketing en/of sales campagne nu eigenlijk succesvol? Op basis van deze input weten wij precies welke data u moet gebruiken en waar deze vandaan te halen. We zullen u nóg een stapje verder helpen door inzichten te geven hoe u als organisatie meer uit de data kan halen. Zo leert u hoe u data gebruikt als grondstof voor effectieve campagnes, hoe data te analyseren, maar ook te presenteren aan stakeholders. Handig, want zo kan de waarde van de campagnes aangetoond worden in keiharde euro’s. Wij zorgen er dus voor dat de strategie gedreven wordt door inzichten op basis van data.

Meten is weten, ook voor de smarketeer

Inzicht in de smarketingfunnel zorgt ervoor dat u deze kunt optimaliseren. Hoe beter u weet wat de behoefte van uw klant is, des te eenvoudiger kunt u inspelen op deze behoefte. Een datadriven smarketing dashboard helpt u inzicht te houden in effectiviteit van de sales en marketing activiteiten. De smarketing doelstellingen zullen worden vertaald naar KPI’s, welke vervolgens worden weergegeven op het Smarketing KPI dashboard.

Ook datagedreven smarketing voor uw organisatie?

Het is belangrijk om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Nóg belangrijker is om te weten met wie u deze datagedreven smarketing gaat opzetten. Relevant & DATA KINGDOM bieden daarom een gratis intakegesprek aan. In dit gesprek zullen we kennismaken en de doelstellingen van uw organisatie bespreken. Zo kunt u vrijblijvend de keuze maken of u datagedreven smarketing wel of niet wilt gaan implementeren in uw organisatie.

Vraag een gratis intakegesprek aan!

Ik wil in contact komen, want...

5 + 3 =

Microsoft Certified