Datagedreven strategisch adviesgesprek

Succesvolle organisaties nemen geen beslissingen op onderbuikgevoel. Deze organisaties baseren hun keuzes en doelstellingen op basis van data, en werken dus datagedreven. Maar hoe kunt u als organisatie beter datagedreven werken? Heeft uw organisatie al een datagedreven strategie? DATA KINGDOM geeft u graag advies door middel van een ‘datagedreven strategisch adviesgesprek’.

Wat bespreken we tijdens een datagedreven strategisch adviesgesprek?

In een gesprek van 30 tot 60 min behandelen we de organisatie, de strategie en bijbehorende processen. Wij brengen vervolgens een adviesrapport uit hoe u kunt zorgen dat uw organisatie een volgende stap maakt in de weg naar datagedreven werken. Zo kunnen we samen bekijken wat de datagedreven strategie van uw organisatie wordt.

Wat is de toegevoegde waarde van een datagedreven strategisch adviesgesprek?

DATA KINGDOM heeft ruime ervaring met de ‘datagedreven strategie’. Wij hebben overal een kijkje in de keuken mogen nemen door het verzorgen van verschillende design thinking workshops bij organisaties in verschillende sectoren. Hierdoor kunnen we uit ervaring spreken waar het laaghangende fruit hangt om snel waarde toe te kunnen voegen aan de dagelijkse gang van zaken bij uw organisatie.

Uw organisatie heeft waarschijnlijk veel data waarvan u (nog) niet weet hoe deze waarde toe kan voegen. Wij helpen u graag met die zoektocht. 

Wat kost een datagedreven strategisch adviesgesprek? 

Voor het datagedreven strategisch adviesgesprek, de uitwerking van dit consult en het opleveren van het adviesrapport rekenen wij een bedrag van € 499,- (excl. btw).

Neem contact met ons op!