In control of your data

De training voor het ontwikkelen van dashboards én het bewust worden van de risico’s van het gebruik van data.

Tegenwoordig is iedereen zich wel bewust van de waarde van data. Data biedt ons steeds meer mogelijkheden, vooral om trends en patronen te ontdekken. Hoe meer we weten, hoe beter we onze klanten kunnen bedienen. Het verzamelen van data wordt dus steeds belangrijker in het efficiënter en effectiever werken. Máár hier komen ook risico’s bij kijken.

Om organisaties alle handvatten te geven om op een gecontroleerde manier datagedreven aan de slag te gaan, heeft DATA KINGDOM de ‘In control of your data’ training ontwikkeld. Deze training bestaat uit een kennismaking met één van de meest gebruikte business intelligence tools genaamd Power BI én de broodnodige kennis van de privacyregels.

Wat behandelen we tijdens de ‘In control of your data’ training?

Data visualisatie met behulp van Power BI

  • Data voorbereiden
  • Data verkennen
  • (Topografische) data visualiseren
  • DAX gebruiken
  • Q&A functionaliteit gebruiken
  • Microsoft Marketplace verkennen

De basisprincipes van privacy

  • Bij welke data relevant is
  • Noodzakelijkheid van data op persoonsniveau
  • De belangrijkste regels
  • Checklist privacy

Nu al meer weten over Power BI?

Wilt u meer weten over hoe de verschillende licenties binnen Power BI? Download onze white paper ‘Verschillende Power BI licenties’ om hier meer over te weten te komen.

Vertel me meer…

DATA KINGDOM is gespecialiseerd in het automatiseren van data analyse door middel van dashboards. Wij willen dat iedereen zich koning voelt over zijn eigen data. We houden de groepen klein, zodat we de aandacht kunnen geven die de deelnemers verdienen. Dit is een training die genoeg kennis meegeeft om meteen zelf aan de slag te kunnen, maar ook om bewust te zijn van de wet-en regelgeving die erbij komt kijken.

Hoe verloopt de ‘In control of your data’ training?

DATA KINGDOM biedt deze training aan op locatie of online. Er zal een korte uitleg gegeven worden over Power BI, de mogelijkheden. Vervolgens begeleiden wij u stapsgewijs met uitdagende oefeningen door Power BI heen. We geven een demonstratie van waar een professional uiteindelijk naar toe kan werken. Tevens ontvangen deelnemers trainingsmateriaal om op een later moment door te kunnen pakken. In het dataprivacy onderdeel van de training zal onze dataprivacy advocate toelichten welke wet- en regelgeving van toepassing is. Ten slotte worden deelnemers met twee cases uitgedaagd na te denken over de risico’s en hun ideale oplossingen.

Wanneer de training op locatie is komen wij met 2 instructeurs op locatie naar keuze. De complete training duurt ongeveer 6 uur.

Indien u de Power BI training liever via onlinekanalen organiseert, zullen wij dit vanzelfsprekend faciliteren. In de meeste gevallen geven wij dan 3 keer sessies om het energieniveau zo interactief mogelijk te houden.

Datum en tijden kunnen in overleg.

Wat kost de ‘In control of your data’ training?

De kosten voor de DATA KINGDOM ‘In control of your data’ Training zijn afhankelijk van het aantal personen en aantal trainingen. Offerte op aanvraag.

Neem contact met ons op!

Ik wil in contact komen, want...

5 + 10 =