Kennis

Doordat wij dagelijks bezig zijn met het verbeteren van de situatie van vandaag en morgen, doen wij erg veel kennis op. 
Word koning van uw data, en lees mee..

Boek

Wat is een KPI dashboard?

DATA KINGDOM houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van dashboards. Steeds vaker zien we dat er behoefte is aan een KPI dashboard. Maar wat is dat nu precies?

Datagedreven werken; wat houdt dat in?

Wat hebben succesvolle organisaties zoals bol.com, Coolblue & Google met elkaar gemeen? Er worden hier geen beslissingen genomen op onderbuikgevoel of doordat de wind naar het Zuidoosten waait. Deze organisaties baseren hun keuzes en doelstellingen op basis van data, en werken dus datagedreven.

Hoe kan ik de efficiëntie van mijn organisatie verhogen?

Veel organisaties kampen met ingewikkelde processen en lange doorlooptijden. Het management team heeft vaak de zware taak deze processen te monitoren, en waar nodig bij te sturen. Met enige regelmaat wordt de behoefte naar efficiëntieverhoging weer uitgesproken. Maar hoe doe je dat als organisatie? Het verhogen van de efficiëntie...

Heb jij alle informatie om optimaal te kunnen presteren?

Organisaties blijven zoeken naar manieren om de klant optimaal te kunnen bedienen, medewerkers enthousiast en gemotiveerd te houden en betere resultaten te boeken. Kennis van de actuele status kan hier een grote rol in betekenen, maar hoe creëer je transparantie binnen de cultuur en de dagelijkse werkzaamheden? DATA KINGDOM legt uit wat de impact van transparantie op een organisatie is en hoe dit bereikt kan worden.