Partners

Mogen wij u voorstellen aan onze partners?

Door het samenbrengen van verschillende bronnen, komen we tot meer inzicht. Dit is niet alleen in het geval van databronnen, maar ook met organisaties. Wij vinden het belangrijk om samen te werken om zo tot de beste inzichten te komen.

Move to Impact

Move to Impact is een adviesorganisatie voor het combineren van data en duurzaamheid. Zij helpen organisaties in het proces om een toekomstbestendige organisatie te worden door mensen met data te verbinden. Door een dashboard krijgt de organisatie inzicht in haar impact op financieel, maatschappelijk en ecologisch gebied.

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

Get Responsive maakt en deelt (live) content over Power BI. Zij verzorgen dagelijks in-company trainingen in Power BI en het bredere Power Platform. Van startup tot multinationals. In totaal zijn er bijna 4.000 deelnemers door hun klassikaal getraind. Daarnaast zijn via hun unieke online leeromgeving Power Up meer dan 1.000 professionals en studenten zelf Power BI en gerelateerde onderwerpen aan het leren.

architects of the future

Architects of the Future is een sustainabilty consultancy agency wat zich richt op design thinking voor maatschappelijke en milieuvriendelijke verandering. Zij ondersteunen bedrijven met digitale en interactieve design sprints om duurzame producten, services en actie plannen snel en praktisch vorm te geven. Verder maken zij strategische vraagstukken inzichtelijk door visualisaties.  

architects of the future

Dashboards met management rapportages worden gevoed door actuele en relevante data. Die data bevind zich overal in- en om je bedrijf. De data integratie en migratie experts van Integr zorgen voor het veilig en solide ontsluiten van de nodige data, bijvoorbeeld vanuit web-based applicaties, on-premise applicaties en databases. Meer info over het verbinden van applicaties en het automatiseren van workflows? Kijk eens op www.integr.eu.

 

Synetic is dé full service digital agency uit Haarlem.

Ze zijn ijzersterk in strategie, design en software development. Complexe digitale uitdagingen gaan we graag aan. Met webtechnologie ontwikkelen ze native apps, web apps, sites en stroomlijnen de meest complexe processen met API koppelingen. Voor de oplossingen gebruiken ze frameworks als Symfony, Vue.js, NativeScript en Drupal.

Neem contact met ons op!

7 + 6 =