Partners

Mogen wij u voorstellen aan onze partners?

Door het samenbrengen van verschillende bronnen, komen we tot meer inzicht. Dit is niet alleen in het geval van databronnen, maar ook met organisaties. Wij vinden het belangrijk om samen te werken om zo tot de beste inzichten te komen.

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

Synetic is dé full service digital agency uit Haarlem.

Ze zijn ijzersterk in strategie, design en software development. Complexe digitale uitdagingen gaan we graag aan. Met webtechnologie ontwikkelen ze native apps, web apps, sites en stroomlijnen de meest complexe processen met API koppelingen. Voor de oplossingen gebruiken ze frameworks als Symfony, Vue.js, NativeScript en Drupal.

Relevant voor je klant

Het eerste Smarketing bureau van Nederland dat zich richt op (H)ECHTE samenwerking tussen sales en marketing. Relevant voor je Klant weet als geen ander hoe belangrijk de samenwerking tussen sales en marketing is. In de praktijk is die samenwerking namelijk vaak alles behalve vanzelfsprekend. Zonde, want als sales en marketing langs elkaar heen werken gaan leads, dus kansen, verloren.

Neem contact met ons op!

1 + 10 =