Partners

Mogen wij u voorstellen aan onze partners?

Door het samenbrengen van verschillende bronnen, komen we tot meer inzicht. Dit is niet alleen in het geval van databronnen, maar ook met organisaties. Wij vinden het belangrijk om samen te werken om zo tot de beste inzichten te komen.

Move to Impact

Move to Impact is een adviesorganisatie voor het combineren van data en duurzaamheid. Zij helpen organisaties in het proces om een toekomstbestendige organisatie te worden door mensen met data te verbinden. Door een dashboard krijgt de organisatie inzicht in haar impact op financieel, maatschappelijk en ecologisch gebied.

Ebitwise logo

Bij EBITWISE streven ze ernaar om oprichters en CEO’s gemoedsrust te bieden door financiën betrouwbaar en gemakkelijk te maken, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van hun bedrijf. Hun focus ligt op het leveren van heldere, begrijpelijke financiële oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van scale-ups.

Ebitwise logo

Beekman en Verbeek is gespecialiseerd in financieel advies op hoog niveau. Ze fungeren als het startpunt voor belangrijke diensten, zoals het regelen van andere experts, en zorgen ervoor dat alles voor hun klanten wordt gecoördineerd. Met een focus op het behouden van regie, streven ze ernaar om klanten echt te helpen bij hun financiële vraagstukken.

Get Responsive maakt en deelt (live) content over Power BI. Zij verzorgen dagelijks in-company trainingen in Power BI en het bredere Power Platform. Van startup tot multinationals. In totaal zijn er bijna 4.000 deelnemers door hun klassikaal getraind. Daarnaast zijn via hun unieke online leeromgeving Power Up meer dan 1.000 professionals en studenten zelf Power BI en gerelateerde onderwerpen aan het leren.

Ebitwise logo

My Reports biedt de mogelijkheid om moeiteloos belangrijke gegevens, statistieken en KPI’s te delen met een onbeperkt aantal externe gebruikers op een duidelijke en overtuigende manier, dankzij Power BI Embedded.

Neem contact met ons op!

13 + 10 =

Microsoft Certified