Partners

Mogen wij u voorstellen aan onze partners?

Door het samenbrengen van verschillende bronnen, komen we tot meer inzicht. Dit is niet alleen in het geval van databronnen, maar ook met organisaties. Wij vinden het belangrijk om samen te werken om zo tot de beste inzichten te komen.

Move to Impact

Move to Impact is een adviesorganisatie voor het combineren van data en duurzaamheid. Zij helpen organisaties in het proces om een toekomstbestendige organisatie te worden door mensen met data te verbinden. Door een dashboard krijgt de organisatie inzicht in haar impact op financieel, maatschappelijk en ecologisch gebied.

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

Relevant voor je klant

Het eerste Smarketing bureau van Nederland dat zich richt op (H)ECHTE samenwerking tussen sales en marketing. Relevant voor je Klant weet als geen ander hoe belangrijk de samenwerking tussen sales en marketing is. In de praktijk is die samenwerking namelijk vaak alles behalve vanzelfsprekend. Zonde, want als sales en marketing langs elkaar heen werken gaan leads, dus kansen, verloren.

architects of the future

Architects of the Future is een sustainabilty consultancy agency wat zich richt op design thinking voor maatschappelijke en milieuvriendelijke verandering. Zij ondersteunen bedrijven met digitale en interactieve design sprints om duurzame producten, services en actie plannen snel en praktisch vorm te geven. Verder maken zij strategische vraagstukken inzichtelijk door visualisaties.  

Finburry’s missie is MKB ondernemers meer uit hun bedrijf te laten halen. Door een grondige analyse van “dromen, denken, doen” maken zij alle kansen inzichtelijk die nodig zijn voor uw bedrijf. Ervaren adviseurs, met een achtergrond als ondernemer, helpen je vervolgens om deze kansen ook realiteit te maken.

Synetic is dé full service digital agency uit Haarlem.

Ze zijn ijzersterk in strategie, design en software development. Complexe digitale uitdagingen gaan we graag aan. Met webtechnologie ontwikkelen ze native apps, web apps, sites en stroomlijnen de meest complexe processen met API koppelingen. Voor de oplossingen gebruiken ze frameworks als Symfony, Vue.js, NativeScript en Drupal.

Neem contact met ons op!

4 + 2 =