Werken bij DATA KINGDOM

Vind je het fantastisch om met data te werken? Hou je wel van een grapje en gezelligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een team waarin je je volledig onderdompelt in de wereld van data en samen zorgt dat de klant koning kan zijn van zijn eigen data!

Leer de organisatie kennen 

DATA KINGDOM is de partner in het automatiseren van uw informatiebehoefte in een overzichtelijk dashboard. Wij ontwikkelen dashboards op basis van verschillende informatiebronnen; van financiële systemen, CRM pakketten, simpele Excel lijsten tot analytische data. Het dashboard biedt altijd inzicht op maat, op basis van de wensen van de klant. Zo wordt de klant koning van zijn eigen data!

Waarom wij anders zijn

Wij vinden het belangrijk dat de inzichten waar de klant naar op zoek is, ook echt relevant zijn. De werkwijze is erop ingericht om de informatiebehoefte van de klant voorop te stellen. Wij willen als team de klant niet tonen wat er beschikbaar is, maar waar de klant behoefte aan heeft. En dit doen wij natuurlijk op een manier zodat de klant zich koning voelt.

DATA KINGDOM box

Hoor het van je toekomstige collega’s

“Wat voornamelijk belangrijk is bij DATA KINGDOM is het durven aangaan van nieuwe uitdagingen. Je kunt daarbij fouten maken, zolang je er maar van leert. Dit is een leerzaam proces, niet alleen voor jezelf, maar voor je hele team. Ook heb ik de vrijheid gekregen om mijn werk te kunnen blijven doen tijdens mijn reis in Azië. Bij DATA KINGDOM krijg je het gevoel dat je gewaardeerd wordt, maar ook het gevoel dat je volledig vertrouwd wordt.

Daarnaast kan je door middel van diverse werkzaamheden je creativiteit uiten. Zo leer je om out-of-the-box denken én ontdek je in welk gebied jouw krachten liggen.”

Hanane Ben Abdeslam

Prinses Marketing

“Binnen DATA KINGDOM is persoonlijke ontwikkeling erg van belang. Er wordt dan ook veel ruimte gemaakt voor persoonlijke groei, omdat je hierdoor steeds beter kunt bijdragen aan de groei van het bedrijf zelf. Je hoeft ook niet bang te zijn om fouten te maken. We staan hier wel even bij stil, want van fouten leer je het meest. Het gaat er vooral om hoe je met de fouten omgaat.

Vanaf dag één zal je warm en hartelijk ontvangen worden waardoor het lijkt alsof je alsof je al jaren in het team werkt. Het teamgevoel binnen DATA KINGDOM wordt regelmatig versterkt door teamuitjes waar het werk even losgelaten wordt en iedereen elkaar beter leert kennen op persoonlijk niveau.”

Servinio Lepelblad

Prins Data & Analyse

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

 

Lachende personen