Power BAAS

Power BI as a Service
Uw dashboardontwikkelaar te allen tijde beschikbaar, zodat u nooit meer een keuze hoeft te maken op basis van intuïtie.

U heeft ervoor gekozen als organisatie om meer datagedreven te werken. Tijd om keuzes en doelstellingen te maken op basis van data. Om op data te kunnen sturen, zijn er stuurinstrumenten nodig zoals een online dashboard. Er zijn verschillende business intelligence (BI) tools beschikbaar om een geautomatiseerde rapportage mee te ontwikkelen. Eén van de meest gebruikte is Power BI. Nu heeft u als organisatie niet altijd de kennis in huis om rapportages te ontwikkelen, daarom introduceert DATA KINGDOM Power Baas: Power BI as a Service.

Nu al meer weten over uw organisatie voorbereiden op datagedreven werken?

personen met laptop uitleg
vrouw achter computer

Wat houdt Power BAAS in?

Wanneer u een Power BAAS abonnement neemt, wordt DATA KINGDOM uw partner in het datagedreven werken. U betaalt een maandelijks bedrag, waardoor u gebruik kunt maken van verschillende datagedreven diensten.

Welke diensten vallen onder het Power BAAS pakket?

We hebben verschillende pakketten. We kunnen uw organisatie compleet ontzorgen, maar ook ondersteunen op de gebieden waar de expertise niet in huis is. Zo bepaalt u zelf hoe uitgebreid uw abonnement is.

dashboard presentatie

Premium pakket

Wanneer u de complete overgang naar datagedreven werken wil maken, bevelen wij het premium pakket aan. Wij ontzorgen de hele organisatie in het begeleiden van datagedreven werken, door het organiseren van design thinking workshops tot het ontwikkelen van online dashboards. Voor de geïnteresseerden zullen wij op frequente basis Power BI trainingen in groepsvorm verzorgen. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Standaard pakket

Wanneer u uw beslissingen nooit meer puur op basis van intuïtie wilt nemen, maar onderbouwd met feiten en patronen, heeft u altijd inzicht nodig. Met behulp van het standaardpakket kunt u garanderen dat deze stuurinformatie altijd beschikbaar is. De organisatie wordt compleet ontzorgt. Er hoeven geen handmatige rapportages meer gemaakt te worden. De vraag wordt uitgezet bij DATA KINGDOM en in een dashboard gerealiseerd. Vanzelfsprekend nemen wij het support van alles wat we maken ook voor onze rekening. Wij nemen u alles rondom digitale rapportages uit handen.

Homemade pakket

Wilt u als organisatie graag zelf aan de slag gaat met Power BI, maar heeft u moeite met het ontwerpen of ontwikkelen van een dashboard? Dan hebben wij het homemade pakket. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers worden opgeleid met een basiscursus Power BI, zodat zij zelf de dashboards kunnen ontwikkelen en onderhouden. Op frequente basis komen wij langs om de informatiebehoefte in kaart te brengen door design thinking workshops te faciliteren.

Ik wil meer informatie over Power BAAS

Microsoft Certified