Power BI Training voor bedrijven

Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met Power BI dashboards?
DATA KINGDOM faciliteert Power BI trainingen op locatie én online.

Het belang van data analyseren neemt toe. Medewerkers krijgen steeds meer met data te maken, maar hebben vaak nog niet de kennis om dit op de gevraagde snelheid te verwerken. Vaak wordt er gekeken naar Excel, maar dit kan een vrij ingewikkelde tool zijn als het om de visuele mogelijkheden gaat.

Er is een makkelijkere oplossing. Data visualisatie met behulp van Power BI!

Maar wat is Power BI? Hoe werkt het? Wat kan ik er mee? Deze vragen worden beantwoord tijdens de DATA KINGDOM Power BI Training!

Binnen 4 uur laten we de deelnemers kennis maken met de basis beginselen van Power BI. Tijdens de Power BI training leren deelnemers hoe ze snel en eenvoudig visuele data analyse toepassen.

Wat behandelen we tijdens de Power BI Training?

  • Data voorbereiden
  • Data verkennen
  • (Topografische) data visualiseren
  • DAX gebruiken
  • Q&A functionaliteit gebruiken
  • Microsoft Marketplace verkennen

Nu al meer weten over Power BI?

Wilt u meer weten over hoe de verschillende licenties binnen Power BI? Download onze white paper ‘Verschillende Power BI licenties’ om hier meer over te weten te komen.

Vertel me meer…

DATA KINGDOM is gespecialiseerd in het automatiseren van data analyse door middel van dashboards. Wij willen dat iedereen zich koning voelt over zijn eigen data. We houden de groepen klein, zodat we de aandacht kunnen geven die de deelnemers verdienen. Dit is een Power BI training die genoeg kennis meegeeft om meteen zelf aan de slag te kunnen.

Hoe gaan deze Power BI trainingen?

DATA KINGDOM biedt deze training aan op locatie of online. Er zal een korte uitleg gegeven worden over Power BI, de mogelijkheden. Vervolgens wordt de deelnemer stapsgewijs met uitdagende oefeningen door het programma heen begeleidt. We sluiten de training af met een demonstratie van waar een professional uiteindelijk naar toe kan werken. De deelnemers ontvangen trainingsmateriaal om op een later moment door te kunnen pakken.

Wanneer de training op locatie is komen wij met 2 instructeurs op locatie naar keuze. De training duurt ongeveer 4-5 uur. 

Indien u de Power BI training liever via online kanalen organiseert, zullen wij dit vanzelfsprekend faciliteren. In de meeste gevallen geven wij dan 2 keer een sessie van 2 uur, om het energieniveau zo interactief mogelijk te houden.

Datum en tijden kunnen in overleg.

Wat kost de Power BI Training?

De kosten voor de DATA KINGDOM Power BI Training zijn afhankelijk van het aantal personen en aantal trainingen. Offerte op aanvraag.

Neem contact met ons op!

Ik wil in contact komen, want...

10 + 12 =