Power BI Training

Wilt u zelf Power BI dashboards ontwikkelen?
DATA KINGDOM organiseert periodiek een Power BI training waarin u de basis van Power BI leert.

Bent u constant bezig met het samenvoegen van informatie en overzichten? Elke keer bezig met het aanpassen en updaten van uw Excel rapportages? Genoeg andere dingen te doen waar u niet aan toekomt?

Er is een oplossing. Data visualisatie met behulp van Power BI!

Maar wat is Power BI? Hoe werkt het? Wat kan ik er mee? Ontdek de antwoorden op deze vragen tijdens de DATA KINGDOM Power BI Training!

Binnen 4 uur laten we u kennis maken met de basis beginselen van Power BI. Tijdens de Power BI training leert u hoe u snel eenvoudige visuele overzichten maakt.

personen met laptop uitleg
dashboard presentatie

Wat behandelen we tijdens de Power BI Training?

  • Data voorbereiden
  • Data verkennen
  • Topografische data visualiseren
  • DAX gebruiken
  • Q&A functionaliteit gebruiken
  • Microsoft Marketplace verkennen

Vertel me meer…

DATA KINGDOM organiseert elke 6 weken een Power BI Training voor 4 tot 8 personen in Amsterdam. Wij willen dat u zich koning voelt over uw eigen data. We houden de groepen klein, zodat we u de aandacht kunnen geven die u verdient. Dit is een Power BI training die u genoeg kennis meegeeft om meteen zelf aan de slag te kunnen.

vrouw achter computer

Wanneer zijn deze Power BI trainingen?

De middag sessies vinden plaats van 13 tot 17.30 uur. In de pauze ontvangt u een drankje met een snack om vervolgens weer met vol goede moed Power BI in te duiken.

De avond sessies starten om 17.30 uur en duren tot 22 uur. We zullen even stoppen om samen wat te praten onder het genot van een lichte avondmaaltijd.

In het inschrijfformulier onderaan de pagina kan de datum & locatie gekozen worden.

Wat kost de Power BI Training?

De kosten voor de DATA KINGDOM Power BI Training zijn € 495,- (excl. btw) per persoon. Hiervoor ontvangt u persoonlijke begeleiding door onze ervaren instructeurs, trainingsmateriaal om op een later moment door te kunnen pakken en een versnapering

Schrijf u nu in voor de DATA KINGDOM Power BI Training

Voorwaarden

11 + 1 =