Power BI Training

Wilt u zelf Power BI dashboards ontwikkelen?
DATA KINGDOM geeft Power BI training waarin u de basis van Power BI leert.

Leer zelf dashboards ontwikkelen

Bent u constant bezig met het samenvoegen van informatie en overzichten? Elke keer bezig met het aanpassen en updaten van uw Excel rapportages? Genoeg andere dingen te doen waar u niet aan toekomt?

Er is een oplossing. Data visualisatie met behulp van Power BI!

Maar wat is Power BI? Hoe werkt het? Wat kan ik er mee? Ontdek de antwoorden op deze vragen tijdens de DATA KINGDOM Power BI Training!

Binnen 4 uur laten we u kennis maken met de basis beginselen van Power BI. Tijdens de training leert u hoe u snel eenvoudige visuele overzichten maakt.

personen met laptop uitleg
Data scherm

Wat is Power BI?

Maar wat is Power BI precies? En wat kunt u ermee bereiken? Tijdens onze Power BI Training ontdekt u de antwoorden op deze vragen en meer. We bieden een diepgaande verkenning van Power BI, van de basisprincipes tot geavanceerde functies. U leert hoe u gegevens kunt importeren, transformeren en visualiseren, evenals het gebruik van krachtige DAX-formules voor gegevensanalyse.

Of u nu een beginner bent of al enige ervaring heeft met Power BI, onze training is ontworpen om u te helpen uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en uw data-analyse te optimaliseren.

dashboard presentatie

Wat behandelen we tijdens de Power BI Training?

  • Data voorbereiden: Leer hoe u uw gegevens kunt voorbereiden en structureren voor optimale analyse.
  • Data verkennen: Verken verschillende datasets en ontdek verborgen inzichten.
  • Topografische data visualiseren: Leer hoe u gegevens kunt visualiseren op kaarten voor geografische analyses.
  • DAX gebruiken: Maak kennis met Data Analysis Expressions (DAX) en ontdek hoe u complexe berekeningen kunt uitvoeren.
  • Q&A functionaliteit gebruiken: Leer hoe u natuurlijke taalvragen kunt stellen en direct antwoorden kunt krijgen.
  • Microsoft Marketplace verkennen: Ontdek handige tools en extensies in de Microsoft Marketplace om uw Power BI-ervaring uit te breiden.

Nu al meer weten over Power BI?

Wilt u meer weten over hoe de verschillende licenties binnen Power BI? Download onze white paper ‘Verschillende Power BI licenties’ om hier meer over te weten te komen.

Vertel me meer…

DATA KINGDOM is uw partner in het creëeren van inzicht. Wij willen dat u zich koning voelt over uw eigen data. We geven u de aandacht die u verdient. Dit is een training die u genoeg kennis meegeeft om meteen zelf aan de slag te kunnen.

Wanneer zijn deze Power BI trainingen?

De trainingen vinden plaats op een moment dat u het beste uitkomt. Samen maken we een afspraak over de locatie en het tijdstip. Zo heeft u een training op het moment dat het u uitkomt. U bepaalt zelf wanneer u koning wordt over uw eigen data.

Wat kost het?

De kosten voor de 1-op-1 DATA KINGDOM Training zijn € 375,- (excl. btw) p.p. per 4 uur. Hiervoor ontvangt u persoonlijke begeleiding door onze ervaren instructeurs en trainingsmateriaal om op een later moment door te kunnen pakken.

Neem contact met ons op!

Ik wil in contact komen, want...