Power BI Training

Wilt u zelf Power BI dashboards ontwikkelen?
DATA KINGDOM geeft Power BI training waarin u de basis van Power BI leert.

Bent u constant bezig met het samenvoegen van informatie en overzichten? Elke keer bezig met het aanpassen en updaten van uw Excel rapportages? Genoeg andere dingen te doen waar u niet aan toekomt?

Er is een oplossing. Data visualisatie met behulp van Power BI!

Maar wat is Power BI? Hoe werkt het? Wat kan ik er mee? Ontdek de antwoorden op deze vragen tijdens de DATA KINGDOM Power BI Training!

Binnen 4 uur laten we u kennis maken met de basis beginselen van Power BI. Tijdens de training leert u hoe u snel eenvoudige visuele overzichten maakt.

personen met laptop uitleg
dashboard presentatie

Wat behandelen we tijdens de Power BI Training?

  • Data voorbereiden
  • Data verkennen
  • Topografische data visualiseren
  • DAX gebruiken
  • Q&A functionaliteit gebruiken
  • Microsoft Marketplace verkennen

Nu al meer weten over Power BI?

Wilt u meer weten over hoe de verschillende licenties binnen Power BI? Download onze white paper ‘Verschillende Power BI licenties’ om hier meer over te weten te komen.

Vertel me meer…

DATA KINGDOM is uw partner in het creëeren van inzicht. Wij willen dat u zich koning voelt over uw eigen data. We geven u de aandacht die u verdient. Dit is een training die u genoeg kennis meegeeft om meteen zelf aan de slag te kunnen.

Wanneer zijn deze Power BI trainingen?

De trainingen vinden plaats op een moment dat u het beste uitkomt. Samen maken we een afspraak over de locatie en het tijdstip. Zo heeft u een training op het moment dat het u uitkomt. U bepaalt zelf wanneer u koning wordt over uw eigen data.

Wat kost het?

De kosten voor de 1-op-1 DATA KINGDOM Training zijn € 375,- (excl. btw) p.p. per 4 uur. Hiervoor ontvangt u persoonlijke begeleiding door onze ervaren instructeurs en trainingsmateriaal om op een later moment door te kunnen pakken.

Neem contact met ons op!

Ik wil in contact komen, want...

13 + 7 =

Microsoft Certified