Frustraties rondom het gebrek aan overzicht?

 

 

Ik weet dat de informatie er is, maar het staat overal…

Dit is een vraag die iedere ondernemer of manager zich met enige regelmaat afvraagt. Er worden wéér nieuwe systemen aangeschaft waar alles in vastgelegd kan worden, zodat iedere medewerker inzicht heeft in wat er gaande is rondom die klant. Er worden afdelingen aan het werk gezet om rapportages te maken. Overal overzichten met data! Alle informatie is in ieder geval aanwezig. Maar hoe weet u zeker dat u naar de laatste versie kijkt? En waar moet u dan kijken?

Verzamel de actuele

gegevens op één plek

Bent u constant bezig met het samenvoegen van informatie en overzichten? Elke keer bezig met het aanpassen en updaten van uw Excel rapportages? 

Er is een oplossing. Een automatisch up to date overzicht: een Power BI dashboard

  • Vol automatisch  
  • Gebruiksvriendelijk 
  • Betrouwbaar  
  • Altijd toegankelijk voor geautomatiseerde medewerkers 

Ik wil alle data in één overzicht!

Frustraties rondom het gebrek aan overzicht? Wij kunnen u helpen! Met een online dashboard kunt u constant de meest actuele status zien, in één duidelijk overzicht.

Servinio dashboard

Meerdere gegevens tonen in een online dashboard

Een online dashboard kan meerdere stuurgegevens tonen in één overzicht: 

  • Omzet
  • Voorraadwaarde
  • Omzet per land
  • Top 20 producten

Benieuwd hoe dit eruit ziet?

Alle data visualiseren in één overzicht

DATA KINGDOM kan alle data die u nodig heeft weergeven in één overzicht: een online dashboard. U geeft aan welke informatie u dagelijks nodig heeft. Wij ontwikkelen en onderhouden het dashboard. Dit kan al binnen een week!

U kunt er ook voor kiezen om zelf met Power BI aan de slag te gaan door een Power BI training te volgen. Binnen 4 uur laten we u kennis maken met de basisbeginselen van Power Bi. Tijdens de training leert u onder andere hoe u snel en eenvoudige visuele overzichten maakt. 

Wij zorgen ervoor dat u niet meer hoeft te zoeken

De beste manier om de voordelen van Power BI in actie te zien, is door de demo te bekijken. Er zijn verschillende redenen waarom u beter uw rapportages in een online dashboard met behulp van Power BI kunt weergeven dan bijvoorbeeld verschillende Excel rapportages.

Wij nemen u mee in de wereld van Power BI

Er zijn verschillende redenen waarom u beter uw rapportages in een online dashboard met behulp van Power BI kunt weergeven dan bijvoorbeeld via een Excel rapportage.

Neem contact met ons op!

2 + 4 =