Blog

Wat is een KPI dashboard?

DATA KINGDOM houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van dashboards. Steeds vaker zien we dat er behoefte is aan een KPI dashboard. Maar wat is dat nu precies?

Wat is Power BI?

Power BI is een tool die het mogelijk maakt om snel inzicht te krijgen in digitale gegevens door het koppelen van meerdere informatiebronnen. 

Wat zijn KPI's?

Er wordt veel gesproken over KPI’s. Maar wat zijn KPI’s?

Tips voor productief werken vanuit huis

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om vanuit huis te werken. Soms omdat het even niet anders kan. Er bestaat echter wel een groot verschil tussen werken vanuit kantoor of werken vanuit huis. DATA KINGDOM geeft 5 tips om zo productief mogelijk thuis te werken.

Drie redenen waarom bedrijven juist nú moeten investeren in datagedreven werken

De wereld staat op dit moment even stil. DATA KINGDOM geeft drie redenen waarom bedrijven juist nu moeten investeren in datagedreven werken.

Verschillende Power BI licenties

Microsoft heeft verschillende licenties ter beschikking gesteld voor (potentiële) gebruikers van Microsoft Power BI. Lees in deze white paper de variatie aan mogelijkheden.

Hoe kan ik de efficiëntie van mijn organisatie verhogen?

DATA KINGDOM geeft drie tips om de efficiëntie van de organisatie te verhogen door middel van verwachtingen, samenwerken en centraal inzicht.

Heb jij alle informatie om optimaal te kunnen presteren?

Een transparante organisatie presteert beter. DATA KINGDOM legt uit wat de impact van transparantie op een organisatie is en hoe dit bereikt kan worden.

Een oerwoud aan overzichten

We kennen het allemaal “druk met e-mails beantwoorden, meetings voorbereiden, telefoneren en allerlei overige alledaagse taken” Vaak krijgt men teveel informatie binnen, waardoor er niet één overzicht is, maar een oerwoud aan overzichten.

Organisatie voorbereiden op datagedreven werken

In onze whitepaper lichten wij toe wat datagedreven werken inhoudt, en hoe u de organisatie het beste kunt voorbereiden op datagedreven werken.

Datagedreven werken - wat houdt dat in?

Datagedreven werken is het sturen op basis van onbewerkte feiten en ruwe data. Hierdoor worden beslissingen sneller, beter én accurater genomen.

Digitalisering: snel kunnen schakelen

Door de digitalisering steeds sneller schakelen: DATA KINGDOM deed onderzoek naar het hedendaagse werktempo & vond de oplossing om ‘up to speed’ te blijven.

lachend persoon

Dashboard laten maken

U kunt door ons uw dashboard laten ontwikkelen, terwijl u zich bezig houdt met de kernactiviteiten van uw organisatie.

lachend persoon

Design Thinking workshop - wat houdt dat in?

DATA KINGDOM faciliteert design thinking workshops om de informatiebehoefte in kaart te brengen. Maar wat is een design thinking workshop?