Blog

Wat is een KPI dashboard?

DATA KINGDOM houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van dashboards. Steeds vaker zien we dat er behoefte is aan een KPI dashboard. Maar wat is dat nu precies?

Wat is Power BI?

Power BI is een tool die het mogelijk maakt om snel inzicht te krijgen in digitale gegevens door het koppelen van meerdere informatiebronnen. 

Tips voor productief werken vanuit huis

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om vanuit huis te werken. Soms omdat het even niet anders kan. Er bestaat echter wel een groot verschil tussen werken vanuit kantoor of werken vanuit huis. DATA KINGDOM geeft 5 tips om zo productief mogelijk thuis te werken.

Hoe kan ik de efficiëntie van mijn organisatie verhogen?

DATA KINGDOM geeft drie tips om de efficiëntie van de organisatie te verhogen door middel van verwachtingen, samenwerken en centraal inzicht.

Heb jij alle informatie om optimaal te kunnen presteren?

Een transparante organisatie presteert beter. DATA KINGDOM legt uit wat de impact van transparantie op een organisatie is en hoe dit bereikt kan worden.

Datagedreven werken - wat houdt dat in?

Datagedreven werken is het sturen op basis van onbewerkte feiten en ruwe data. Hierdoor worden beslissingen sneller, beter én accurater genomen.

Een oerwoud aan overzichten

We kennen het allemaal “druk met e-mails beantwoorden, meetings voorbereiden, telefoneren en allerlei overige alledaagse taken” Vaak krijgt men teveel informatie binnen, waardoor er niet één overzicht is, maar een oerwoud aan overzichten.