Informatie altijd op het juiste moment

Ik heb de informatie, maar is dit van vandaag?

Een groot aantal medewerkers ziet de beschikbare informatie niet op het juiste moment. De informatie is beschikbaar, maar wordt vaak nét wel of net niet op tijd gedeeld. De ideale situatie zou een weergave zijn waar constant de actuele data te zien is. Daar kan DATA KINGDOM voor zorgen.

Vrouwen kijken op laptop

Verschillende databronnen zorgt voor chaos

Is het niet frustrerend dat u dagelijks te maken heeft met verschillende databronnen, maar niet meer weet waar u eerst naar moet kijken? Iedere dag produceren organisaties een overvloed aan data. Het verwerken van die data wordt niet dagelijks bijgehouden. Simpelweg omdat het teveel werk en tijd kost. Een interne medewerker krijgt dus de taak opgedragen om een overzicht via Excel te maken, maar heeft niet de tijd om deze dagelijks bij te werken. Hierdoor ontstaat verouderde informatie.

Ik wil een up to date overzicht!

Frustraties rondom verouderde informatie? Wij kunnen u helpen! Met een online dashboard kunt u constant de meest actuele status zien, in één duidelijk overzicht.

Weg met handmatig rapportages maken!

Handmatig data invoeren vergroot de kans op het maken van fouten. Niemand wil fouten maken, maar het gebeurt toch. Vandaag zou de dag kunnen worden dat u deze methode van het verwerken van data voorgoed achter u laat en alle data up to date houdt.

5 tips

Voorgoed afrekenen met verouderde en overtollige data

Wilt u ook op het juiste moment kunnen schakelen?

  • Één overzicht in een bruikbaar dashboard
  • Datagedreven werken
  • Constant betrouwbare data
  • Geen tijd meer kwijt zijn aan het verzamelen van informatie
  • Overal uw informatie in kunnen zien, zowel op uw desktop als uw tablet of telefoon

Dit zou allemaal mogelijk kunnen zijn zonder dat het u veel tijd of moeite kost. DATA KINGDOM kan uw informatiebehoefte al vervullen door dashboards op te leveren in 1 week! Met een dashboard stuurt u op de situatie van vandaag in plaats van de status van gisteren.

Servinio dashboard

U bent pas koning van uw eigen data als u het ziet

De beste manier om de voordelen van een online dashboard in actie te zien, is door onze demo te bekijken. Er zijn verschillende redenen waarom u beter uw rapportages in een online dashboard met behulp van Power BI kunt weergeven dan bijvoorbeeld via een Excel rapportage. Uw online dashboard zou in één opslag inzicht kunnen geven in:

  • Omzet
  • Voorraadwaarde
  • Brutomarge
  • Omzet per land
  • Top 20 producten

En nog veel meer…

Wij maken de weg naar een online dashboard zo kort mogelijk

Het is voor veel bedrijven lastig om aan te geven welke informatie in één overzicht gerealiseerd zou moeten worden. DATA KINGDOM heeft een proces ontwikkeld om uw bedrijf op weg te helpen. Wij werken stapsgewijs om een relevant dashboard voor uw organisatie te ontwikkelen:

Amber dashboard

Wij helpen u om op het juiste moment de informatie in te zien

Wilt u zelf aan de slag met het ontwikkelen van online dashboards? DATA KINGDOM faciliteert Power BI trainingen waarin u en uw afdeling worden geïntroduceerd in de wereld van Power BI.

Wij nemen u mee in de wereld van Power BI

Er zijn verschillende redenen waarom u beter uw rapportages in een online dashboard met behulp van Power BI kunt weergeven dan bijvoorbeeld via een Excel rapportage.

Neem contact met ons op!

1 + 8 =