Informatie op het juiste moment

Ik heb de informatie, maar is het actueel?

Een groot aantal medewerkers ziet de beschikbare informatie niet op het juiste moment. De informatie is beschikbaar, maar wordt vaak net of niet op tijd gedeeld. De ideale situatie zou een zicht zijn waarbij de huidige gegevens constant zichtbaar zijn. DATA KINGDOM kan daarvoor zorgen.

Vrouwen kijken op laptop

Verschillende databronnen zorgen voor chaos

Is het niet frustrerend dat je elke dag met verschillende databronnen te maken hebt, maar niet meer weet waar je eerst naar moet kijken? Elke dag produceren organisaties een overvloed aan data. De verwerking van die gegevens wordt niet dagelijks bijgewerkt. Simpelweg omdat het teveel werk en tijd kost. Een interne medewerker krijgt dus de taak toebedeeld om via Excel een overzicht te maken, maar heeft niet de tijd om dit dagelijks bij te werken. Hierdoor ontstaat verouderde informatie.

Ik wil een actueel overzicht!

Frustraties over verouderde informatie? Wij kunnen je helpen! Met een online dashboard zie je constant de meest actuele status, in één duidelijk overzicht

Geen handmatige rapportages meer!

Het handmatig invoeren van gegevens vergroot de kans op fouten. Niemand wil fouten maken, maar het gebeurt toch. Vandaag zou de dag kunnen zijn dat u deze methode van gegevensverwerking voorgoed achter u laat en alle gegevens up-to-date houdt.

5 tips

Weg met verouderde en overtollige data

Wil jij ook op het juiste moment kunnen switchen?

  • Eén overzicht in een bruikbaar dashboard Datagedreven werken

  • Voortdurend betrouwbare gegevens

  • Geen tijd meer besteed aan het verzamelen van informatie

  • Bekijk uw informatie overal, op uw desktop, tablet of telefoon

Dit alles zou mogelijk kunnen zijn zonder dat het veel tijd of moeite kost. DATA KINGDOM kan al aan uw informatiebehoeften voldoen door dashboards binnen 1 week te leveren! Met een dashboard kunt u de situatie van vandaag controleren in plaats van de status van gisteren.

Servinio dashboard

U bent pas koning van uw eigen data als u deze kunt zien

De beste manier om de voordelen van een online dashboard in actie te zien, is door onze demo te bekijken. Er zijn meerdere redenen waarom het met Power BI beter is om uw rapportages in een online dashboard weer te geven dan bijvoorbeeld via een Excel rapportage. Uw online dashboard kan inzicht geven in:

  • Omzet

  • Voorraadwaarde

  • Bruto winstmarge

  • Verkoop per land

  • Top 20 producten

En nog veel meer…

We maken de weg naar een online dashboard zo kort mogelijk

Voor veel bedrijven is het lastig om aan te geven welke informatie in één overzicht gerealiseerd moet worden. DATA KINGDOM heeft een proces ontwikkeld om uw bedrijf op gang te helpen. We werken stap voor stap om een ​​relevant dashboard voor uw organisatie te ontwikkelen:

Amber dashboard

We helpen u om de informatie op het juiste moment in te zien

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van online dashboards? DATA KINGDOM faciliteert Power BI trainingen waarin jij en je afdeling kennis maken met de wereld van Power BI.

We nemen je mee in de wereld van Power BI

Er zijn meerdere redenen waarom het met Power BI beter is om uw rapportages in een online dashboard weer te geven dan bijvoorbeeld via een Excel rapportage.

Neem contact op met ons!

2 + 15 =