Over ons

DATA KINGDOM is opgericht met het idee organisaties te helpen in hun zoektocht naar structuur en overzicht. Wij willen dat iedereen zich koning voelt over zijn eigen data. 

Wij hebben al enkele jaren ervaring in de digitale sector op zowel change management als projectmanagement gebied, aangevuld met gecertificeerde kennis in Agile Scrum, PRINCE2, ITIL en ISO 27001 Informatiebeveiliging.

Macbook

Wij hebben ervaring met een divers klantenportfolio, van eenmanszaken tot grote klanten zoals Vodafone Ziggo, Delta Lloyd, PWN en Europeesche Verzekeringen. Naast ervaring rondom klant werk, hebben wij ook interne verandertrajecten begeleid in digitale transformaties of organisatieveranderingen rondom zelfsturing. 

De rode draad van al onze ervaring is de behoefte aan organisatie, proces en structuur. Wij zijn graag koning over de situatie van vandaag en morgen.

Waarom zijn wij anders?

Wij vinden het belangrijk dat de inzichten waar u naar op zoek bent, ook echt relevant zijn voor u. Onze werkwijze is erop ingericht om de informatiebehoefte voorop te stellen. Wij willen niet laten zien wat er beschikbaar is, maar wat u wilt zien. En dit doen wij natuurlijk op een manier zodat u zich de koning te rijk voelt.

Het team

Amber Kesselaer

Hare Majesteit

Na een carrière als projectmanager in de internetwereld en portfoliomanager van het digitale innovatieportfolio bij PwC Accountants B.V. besloot zij DATA KINGDOM op te richten. De klant helpen om structuur te vinden in de chaos die data kan veroorzaken is wat haar motiveert.

Hanane Ben Abdeslam

Prinses Marketing
Een bezig bijtje, deze dame... Nog druk bezig met haar HBO opleiding Communicatie, maar zet zich graag in om de hele wereld te laten weten dat DATA KINGDOM u kan helpen koning te worden van uw data. Dit doet ze vanuit Nederland maar ook vanuit Azië.

Servinio Lepelblad

Prins Data & Analyse
Een enthousiaste wizkid. Hij duikt dieper in de wereld van managementinformatie door zijn bachelor opleiding Information Sciences. Hij zet dit om in praktijkervaring bij de klanten van DATA KINGDOM doordat hij klanten helpt koning te worden van hun eigen data.

Wilt u zich ook koning voelen over uw data?

DATA KINGDOM logo
buildings

Onze partners

Door het samenbrengen van verschillende bronnen, komen we tot meer inzicht.
Dit is niet alleen in het geval van databronnen, maar ook met organisaties.
Wij vinden het belangrijk om samen te werken om zo tot de beste inzichten te komen.

Mogen wij u voorstellen aan onze partners?

Florijnz

Florijnz Corporate Finance

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

Synetic

Synetic

Synetic is dé full service digital agency uit Haarlem.

Ze zijn ijzersterk in strategie, design en software development. Complexe digitale uitdagingen gaan we graag aan. Met webtechnologie ontwikkelen ze native apps, web apps, sites en stroomlijnen de meest complexe processen met API koppelingen. Voor de oplossingen gebruiken ze frameworks als Symfony, Vue.js, NativeScript en Drupal.