Over DATA KINGDOM

DATA KINGDOM is opgericht met het idee organisaties te helpen hun keuzes te baseren op feiten in plaats van onderbuikgevoel. Het gaat niet over ons, maar om de informatie die u helpt verder te komen!

Teamfoto Maart 2022

Onze aanpak om tot een datagedreven organisatie te komen is gericht op uw doelstellingen

DATA KINGDOM is uw strategische partner in het veranderproces naar een datagedreven organisatie. Met onze bedrijfskundige en technische ervaring zijn wij in staat uw organisatie op alle vlakken te begeleiden. Wij zetten het veranderproces in gang, maar ontwikkelen ook dashboards op basis van verschillende informatiebronnen; van financiële systemen, CRM pakketten, simpele Excel lijsten tot analytische data uit uw marketing oplossing. Elke organisatie is anders, en heeft dus andere informatie nodig om optimaal te kunnen functioneren. Wij gaan hiermee aan de slag, op basis van uw wensen en doelstellingen. Zo wordt u pas écht koning van uw eigen data!

Nu even over ons team…

Waarom zijn wij anders?

Wij vinden het belangrijk dat de inzichten waar u naar op zoek bent, ook echt relevant zijn voor u. De werkwijze is erop ingericht om de informatiebehoefte voorop te stellen. Wij willen niet tonen wat er beschikbaar is, maar wat u wilt zien. En dit doen wij natuurlijk op een manier zodat u zich de koning te rijk voelt.

Niet verbonden aan 1 systeem

U hoeft geen nieuwe tool of software aan te schaffen waar álle administratie in gedaan kan worden zodat hier een overzichtelijk rapport over gemaakt kan worden. Wij draaien het om. U blijft doen wat u altijd al doet, maar dan net iets minder. Wij halen de informatie op uit de verschillende systemen en zorgen voor een kant-en-klaar rapportage op maat.

Eindgebruiker aan zet

In tegenstelling tot de meeste aanpakken, beginnen wij niet met goedkeuring van het management om vervolgens simpelweg uit te voeren wat zij zeggen. Wij willen de eindgebruiker van het dashboard in de workshop hebben, zodat we zeker weten dat hij of zij alle informatie krijgt die nodig is om het dagelijkse werk optimaal uit te voeren.

Microsoft Certified

Wij staan voor kwaliteit

Alle fulltime medewerkers die aan uw online inzichten werken zijn Microsoft gecertificeerd. Onze medewerkers starten altijd met een officiële training die wordt getoetst door collega’s. Hierdoor kunnen wij onze klanten beloven dat wij onze tooling op de juiste manier inzetten. Zo weten we zeker dat we onze klanten koning kunnen maken van hun eigen data!

Wat kunnen wij?

KPI's definiëren

Databron analyse

Dashboard design

Data analyse

Data visualisatie

Power BI Training

Power BI Support

Strategisch advies

Data Kingdom dashboard

Sociale duurzaamheid

Inclusiviteit is belangrijk bij DATA KINGDOM, wij zijn trots op ons diverse team van gemotiveerde studenten. DATA KINGDOM geeft graag kansen aan iedereen die wilt. Wij werven niet gebaseerd op cijfers maar op houding en inzet. Als organisatie die bedrijven helpt met groei en ontwikkeling, zien wij graag hetzelfde bij onze collega’s. Daarom ondersteunen wij elkaar bij zowel professioneel als persoonlijke groei.

Ecologische duurzaamheid

Koning(in) van je data worden kan alleen op een koninklijke planeet. DATA KINGDOM zet zich hier met passie voor in. Zo limiteren wij papiergebruik in ons proces, reizen wij zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets en website wordt duurzaam gehost.

Move to Impact

DATA KINGDOM verzorgt ook alle dashboards voor Move to Impact. Move to Impact is een bedrijf die organisaties helpt inzicht te krijgen in hun impact op economische, ecologische en sociale duurzaamheid.

Neem contact met ons op!

Wilt u ook koning worden van uw eigen data? Stuur een bericht en we nemen contact met u op.

Steven Annegarn

Steven Annegarn

King Expert Officer

Steven is een echte expert op gebied van Power BI. Na een consulting carrière in diverse finance rollen, stort hij zich sinds 2018 op Power BI. Hij heeft de afgelopen jaren als freelancer mooie bedrijven mogen helpen om hun data, strategie en data strategie om te zetten in actionable management informatie. Hij werkt voor en met alle lagen in de organisatie, en traint hen ook.

Begin 2023 zijn Steven en Gino toegetreden als nieuwe eigenaren van DATA KINGDOM om verdere groei te realiseren. Als King Expert Officer (KEO) is Steven er voor verantwoordelijk dat de dienstverlening op expertniveau is. Een belangrijk onderdeel daarvan is kennisdeling binnen het team, daarin heeft Steven een belangrijke rol. Innoveren, leren, exploreren en de klant verrassen, dat is ons gezamenlijke doel.

Gino van Hameren

Gino van Hameren

King Energy Officer

Met een achtergrond in eindverantwoordelijke Finance rollen heeft hij bij veel verschillende bedrijven ervaring opgedaan om strategie door te vertalen naar executie en dit te monitoren door middel van een dashboard.

Begin 2023 zijn Steven en Gino toegetreden als nieuwe eigenaren van DATA KINGDOM om verdere groei te realiseren. Gino zal zich als King Energy Officer gaan bezighouden met het opbouwen en ontwikkelen van het team. Als energieke, vrolijke kerel vindt hij het leuk om mensen in hun kracht te zetten en laten groeien. Dat resulteert uiteindelijk in blije, gemotiveerde en kundige collega’s die net het stapje extra doen voor de klant.

Amber Kusters

Amber Kusters

Koningin Operatie

Een gemotiveerde dame die, na het afronden van haar studie Artificial Intelligence, verantwoordelijk is voor alle operationele activiteiten binnen DATA KINGDOM. Ze ondersteund bij de ontwikkeling van dashboards en onderzoekt graag welke informatie uit de data gehaald kan worden. Zo begeleid ze de klant om koning van hun data te worden.

Servinio Lepelblad

Servinio Lepelblad

Koning Kennis & Design

Een enthousiaste wizzkid. Hij duikt dieper in de wereld van managementinformatie door zijn bachelor opleiding Information Sciences. Hij zet dit om in praktijkervaring bij de klanten van DATA KINGDOM doordat hij klanten helpt koning te worden van hun eigen data.

Nena Renting

Nena Renting

Prinses Data & Analyse

Een gemotiveerde student, die wat zij leert tijdens haar studie wilt toepassen bij DATA KINGDOM. Nena volgt momenteel de studie HBO ICT & Business op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Zij kijkt ernaar uit om in de data van de klanten te duiken en hiermee mooie eindproducten op te leveren.

Nico van Diemen

Nico van Diemen

Prinses Marketing

Een enthousiaste Facility Management student die van organiseren en regelen houdt. Ze vindt het leuk zich in te zetten binnen en buiten haar studie door middel van commissies en evenementen. Binnen DATA KINGDOM zet zij haar enthousiasme in op LinkedIn, de website en de meetings met het team.

Jason Langie

Jason Langie

Prins Data & Analyse

Jason is een gedreven student medische informatiekunde, altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen om zijn passie voor data te benutten. Zijn doel is om alle klanten te ondersteunen bij het vinden van structuur en inzicht in hun complexe dataomgeving.

Puck Heestermans

Puck Heestermans

Prinses Data & Analyse

Puck is een gemotiveerde studente Cultural Information Studies aan de Universiteit van Amsterdam die enthousiast word van alles wat met data te maken heeft. Voor DATA KINGDOM gaat ze aan de slag met het maken van dashboards in PowerBI.

Puck staat klaar voor de klanten voor DATA KINGDOM en staat te springen om deze klanten te helpen data gedreven te werken!

Koen Bervoets

Koen Bervoets

Prins Sales

 Koen heeft de studie Commerciële Economie afgerond aan de Hogeschool Leiden. Hij gaat bij DATA KINGDOM het sales process op zich nemen. Koen start met veel enthousiaste met zijn functie. Hij hoopt veel (mogelijke) klanten van DATA KINGDOM net zo enthousiast te maken over data gedreven werken!

Vragen voor Koen? Klik op de LinkedIn knop hieronder en stuur hem een berichtje!

Isa Zoer

Isa Zoer

Prinses Marketing

Een dame met passie voor marketing, dat is Isa! Met een master Communicatiewetenschap van de Vrije Universiteit Amsterdam op zak is Isa klaar voor de volgende uitdaging bij DATA KINGDOM.

Zij houdt zich bij DATA KINGDOM bezig met verschillende werkzaamheden, zoals content creëren, up to date houden van de website en social media en andere marketing gerelateerde opdrachten!

Amandeep Saini Singh

Amandeep Saini Singh

Prins Data & Analyse

Amandeep is een toegewijde en ambitieuze student. Hij heeft een sterke vaardighedenset ontwikkeld op het gebied van organisatie en kritische analyse, dankzij zijn studie HBO ICT & Business aan Fontys University of Applied Sciences in Eindhoven. 
In zijn vrije tijd geniet hij van verschillende activiteiten, waaronder films kijken, fietsen en reizen. Verder heeft hij een grote interesse in talen en vind hij het leuk om verschillende talen te spreken met mensen van diverse achtergronden.

Frank Le

Frank Le

Prins Data & Analyse

Frank is een gepassioneerde professional met een sterke achtergrond in econometrie en een master in Business Analytics met een specialisatie in Computational Intelligence aan de Vrije Universiteit. Zijn fascinatie voor algoritmes en optimalisatie begon al op jonge leeftijd en heeft hem gedreven om zich te specialiseren in dit vakgebied.

In zijn vrije tijd geniet Frank van quality time met familie en vrienden, en heeft hij een passie voor lekker eten. Daarnaast is hij actief bezig met fitness en hardlopen.

Mohammed Ali Gaidi

Mohammed Ali Gaidi

Prins Data & Analyse

Mohammed is een gedreven student Informatiekunde met een focus op data-analyse aan de Universiteit Utrecht, brengt hij een passie voor het ontrafelen van complexe datasets met zich mee naar Data Kingdom. Met zijn scherp analytisch vermogen en een toewijding aan nauwkeurigheid, is hij vastbesloten om waardevolle inzichten te genereren voor ons. Buiten zijn expertise in data-analyse, heeft hij een passie voor het sleutelen aan motoren in zijn vrije tijd.

Quincy Sung

Quincy Sung

Prins UI/UX Visual Design

Quincy brengt een unieke mix van vaardigheden met zich mee als UI/UX Designer met een oog voor stijl en een achtergrond in Game Art.  Toen wij Quincy ontmoette en zijn passie zagen voor het naar een hoger niveau tillen van dashboards, was het meteen duidelijk dat hij de ontbrekende schakel was die we zochten.  Hij staat klaar om zijn magie los te laten op de dashboards van Data Kingdom, met beloften van niet alleen functionele upgrades, maar ook een visuele make-over die je versteld zal doen staan. Dus, zijn jullie er klaar voor om de transformatie te zien? Quincy wel!

Microsoft Certified