Over DATA KINGDOM

DATA KINGDOM is opgericht met het idee organisaties te helpen hun keuzes te baseren op feiten in plaats van onderbuikgevoel. Het gaat niet over ons, maar om de informatie die u helpt verder te komen!

Onze aanpak om tot een datagedreven organisatie te komen is gericht op uw doelstellingen

DATA KINGDOM is uw strategische partner in het veranderproces naar een datagedreven organisatie. Met onze bedrijfskundige en technische ervaring zijn wij in staat uw organisatie op alle vlakken te begeleiden. Wij zetten het veranderproces in gang, maar ontwikkelen ook dashboards op basis van verschillende informatiebronnen; van financiële systemen, CRM pakketten, simpele Excel lijsten tot analytische data uit uw marketing oplossing. Elke organisatie is anders, en heeft dus andere informatie nodig om optimaal te kunnen functioneren. Wij gaan hiermee aan de slag, op basis van uw wensen en doelstellingen. Zo wordt u pas écht koning van uw eigen data!

Teamfoto Maart 2022

Nu even over ons team…

Amber Kesselaer

Amber Kesselaer

Queen Executive Officer

Na een carrière als projectmanager in de internetwereld en portfoliomanager van het digitale innovatieportfolio bij PwC besloot zij DATA KINGDOM op te richten. De klant helpen om structuur te vinden in de chaos die data kan veroorzaken is wat haar motiveert. Dit doet ze dan ook elke dag met een lach op haar gezicht.

Amber Kusters

Amber Kusters

Prinses Operatie

Een gemotiveerde dame die, na het afronden van haar studie Artificial Intelligence, verantwoordelijk is voor alle operationele activiteiten binnen DATA KINGDOM   

Servinio Lepelblad

Servinio Lepelblad

Prins Data & Analyse

Een enthousiaste wizzkid. Hij duikt dieper in de wereld van managementinformatie door zijn bachelor opleiding Information Sciences. Hij zet dit om in praktijkervaring bij de klanten van DATA KINGDOM doordat hij klanten helpt koning te worden van hun eigen data.

Onim Sarker

Onim Sarker

Prins Data & Analyse

Een zeer gepassioneerde, op onderzoek uitgaande student. Onim is blij dat hij zich bij DATA KINGDOM kan aansluiten en zijn kennis vanuit de studie “Econometrics and Data Science”, kan toepassen bij DATA KINGDOM! Onim wil graag al onze klanten helpen met hun zoektocht naar structuur en overzicht binnen hun dataomgeving.

Larissa Verstoep

Larissa Verstoep

Prinses Marketing & Sales

Een creatieve dame, die zich de komende tijd bezig gaat houden met het verzorgen van content, schrijven van blogs, bedenken van campagnes en nog veel meer. Larissa studeert momenteel Creative Business aan de HVA en heeft heel veel zin om klanten te helpen koning te worden van hun data.

Nena Renting

Nena Renting

Prinses Data & Analyse

Een gemotiveerde student, die wat zij leert tijdens haar studie wilt toepassen bij DATA KINGDOM. Nena volgt momenteel de studie HBO ICT & Business op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Zij kijkt ernaar uit om in de data van de klanten te duiken en hiermee mooie eindproducten op te leveren.

Waarom zijn wij anders?

Wij vinden het belangrijk dat de inzichten waar u naar op zoek bent, ook echt relevant zijn voor u. De werkwijze is erop ingericht om de informatiebehoefte voorop te stellen. Wij willen niet tonen wat er beschikbaar is, maar wat u wilt zien. En dit doen wij natuurlijk op een manier zodat u zich de koning te rijk voelt.

Niet verbonden aan 1 systeem

U hoeft geen nieuwe tool of software aan te schaffen waar álle administratie in gedaan kan worden zodat hier een overzichtelijk rapport over gemaakt kan worden. Wij draaien het om. U blijft doen wat u altijd al doet, maar dan net iets minder. Wij halen de informatie op uit de verschillende systemen en zorgen voor een kant-en-klaar rapportage op maat.

Eindgebruiker aan zet

In tegenstelling tot de meeste aanpakken, beginnen wij niet met goedkeuring van het management om vervolgens simpelweg uit te voeren wat zij zeggen. Wij willen de eindgebruiker van het dashboard in de workshop hebben, zodat we zeker weten dat hij of zij alle informatie krijgt die nodig is om het dagelijkse werk optimaal uit te voeren.

Microsoft Certified

Wij staan voor kwaliteit

Alle fulltime medewerkers die aan uw online inzichten werken zijn Microsoft gecertificeerd. Onze medewerkers starten altijd met een officiële training die wordt getoetst door collega’s. Hierdoor kunnen wij onze klanten beloven dat wij onze tooling op de juiste manier inzetten. Zo weten we zeker dat we onze klanten koning kunnen maken van hun eigen data!

Wat kunnen wij?

KPI's definiëren

Databron analyse

Dashboard design

Data analyse

Data visualisatie

Power BI Training

Power BI Support

Strategisch advies

Neem contact met ons op!

10 + 11 =