Over DATA KINGDOM

DATA KINGDOM is opgericht met het idee organisaties te helpen in hun zoektocht naar overzicht. Het gaat niet over ons, maar om uw informatiebehoefte!

Onze aanpak om tot een dashboard te komen is gericht op uw behoefte aan inzicht

DATA KINGDOM is uw partner in het automatiseren van uw informatiebehoefte in een overzichtelijk dashboard. Wij ontwikkelen dashboards op basis van verschillende informatiebronnen; van financiële systemen, CRM pakketten, simpele Excel lijsten tot analytische data uit uw marketing oplossing. Uw dashboard biedt altijd inzicht op maat, op basis van uw wensen. Zo wordt u koning van uw eigen data!

Nu even over ons team…

Amber Kesselaer

Amber Kesselaer

Queen Executive Officer

Na een carrière als projectmanager in de internetwereld en portfoliomanager van het digitale innovatieportfolio bij PwC besloot zij DATA KINGDOM op te richten. De klant helpen om structuur te vinden in de chaos die data kan veroorzaken is wat haar motiveert. Dit doet ze dan ook elke dag met een lach op haar gezicht.

Hanane Ben Abdeslam

Hanane Ben Abdeslam

Prinses HRM

Een bezig bijtje, deze dame… Nog druk bezig met haar HBO opleiding Communicatie, maar zet zich graag in om de hele wereld te laten weten dat DATA KINGDOM u kan helpen koning te worden van uw data.

Servinio Lepelblad

Servinio Lepelblad

Prins Data & Analyse

Een enthousiaste wizzkid. Hij duikt dieper in de wereld van managementinformatie door zijn bachelor opleiding Information Sciences. Hij zet dit om in praktijkervaring bij de klanten van DATA KINGDOM doordat hij klanten helpt koning te worden van hun eigen data.

Amber Kusters

Amber Kusters

Prinses Data & Analyse

Een gemotiveerde dame die ontzettend veel zin heeft om met haar kennis en kunde die zij tijdens haar studie Kunstmatige Intelligentie heeft geleerd, de klanten van DATA KINGDOM koning te maken van hun eigen data.

Onim Sarker

Onim Sarker

Prins Data & Analyse

Een zeer gepassioneerde, op onderzoek uitgaande student. Onim is blij dat hij zich bij DATA KINGDOM kan aansluiten en zijn kennis vanuit de studie “Econometrics and Data Science”, kan toepassen bij DATA KINGDOM! Onim wil graag al onze klanten helpen met hun zoektocht naar structuur en overzicht binnen hun dataomgeving.

Christina Aidoo

Christina Aidoo

Prinses Marketing & Sales

Een gedreven en creatieve dame die graag nieuwe verbanden legt met diverse  onderwerpen! Christina is onlangs afgestudeerd voor de studie interdisciplinaire sociale wetenschap, met de specialisatie in de sociale psychologie. Christina beheerst
de volgende talen: Nederlands, Engels, Ghanees, Frans en Spaans. 

Waarom zijn wij anders?

Wij vinden het belangrijk dat de inzichten waar u naar op zoek bent, ook echt relevant zijn voor u. De werkwijze is erop ingericht om de informatiebehoefte voorop te stellen. Wij willen niet tonen wat er beschikbaar is, maar wat u wilt zien. En dit doen wij natuurlijk op een manier zodat u zich de koning te rijk voelt.

Niet verbonden aan 1 systeem

U hoeft geen nieuwe tool of software aan te schaffen waar álle administratie in gedaan kan worden zodat hier een overzichtelijk rapport over gemaakt kan worden. Wij draaien het om. U blijft doen wat u altijd al doet, maar dan net iets minder. Wij halen de informatie op uit de verschillende systemen en zorgen voor een kant-en-klaar rapportage op maat.

Eindgebruiker aan zet

In tegenstelling tot de meeste aanpakken, beginnen wij niet met goedkeuring van het management om vervolgens simpelweg uit te voeren wat zij zeggen. Wij willen de eindgebruiker van het dashboard in de workshop hebben, zodat we zeker weten dat hij of zij alle informatie krijgt die nodig is om het dagelijkse werk optimaal uit te voeren.

Microsoft Certified

Wij staan voor kwaliteit

Alle medewerkers die aan uw online inzichten werken zijn Microsoft gecertificeerd. Onze medewerkers starten altijd met een officiële training die wordt getoetst met een officieel examen. Hierdoor kunnen wij onze klanten beloven dat wij onze tooling op de juiste manier inzetten. Zo weten we zeker dat we onze klanten koning kunnen maken van hun eigen data!

Wat kunnen wij?

KPI's definiëren

Databron analyse

Dashboard design

Data analyse

Data visualisatie

Power BI Training

Power BI Support

Strategisch advies

Neem contact met ons op!

15 + 8 =