Meteen met de belangrijke dingen aan het werk gaan 

 

Door DATA KINGDOM kan dat!

U staart met grote zorgen naar uw groeiende to do lijst. U bent taken aan het afvinken zonder dat u überhaupt merkt of het resultaat oplevert. De lijst wordt alsmaar groter door bijkomende klusjes “Even die mailen”, “Een vervolgafspraak maken met de klant”, “Het document van uw collega reviewen en doorzetten” etc. U verliest de controle en tijd om uw reguliere taken op te pakken.  

Vrouwen kijken op laptop

Rapportages zonder er een seconde tijd aan te besteden

Dagelijks krijgen bedrijven een overvloed aan data binnen. Dit wordt niet dagelijks verwerkt. Simpelweg omdat het teveel tijd kost. Een collega krijgt de taak om een overzicht in Excel bij te houden, maar deze wordt niet dagelijks bijgewerkt. Er wordt dus constant gekeken naar de status van een paar dagen geleden. Wanneer er toch snel een actuele rapportage gemaakt wordt, zitten er geregeld wat kleine fouten in. Even snel handmatig data invoeren vergroot de kans op het maken van fouten. Dit is wat niemand zou willen, maar het gebeurt toch. Beter iets dan niets…

Weg met handmatig data invoeren!

DATA KINGDOM kan u helpen door bepaalde rapportages te automatiseren. Door middel van een online dashboard bent u altijd in staat de laatste status in te zien. Wij brengen de informatiebehoefte en de daarbij horende databronnen in kaart, om vervolgens een op maat gemaakt online dashboard te ontwikkelen.

Het enige wat we van u nodig hebben is een dagdeel van uw tijd om met ons te brainstormen wat u graag zou willen zien. U hoeft dit niet voor te bereiden, dat doen wij! 

  Servinio dashboard

  Binnen één week aan de slag!

  U heeft de inzichten zo snel als mogelijk nodig. DATA KINGDOM begrijpt dit. Daarom hebben wij het dashboard in één week concept ontwikkeld. 

  Binnen een week heeft u:

  • De informatie die u nodig heeft in één overzicht in een bruikbaar dashboard
  • Meer tijd voor acties
  • Rapportages die automatisch ververst worden
  • Altijd toegang tot de laatste status, ook op de tablet of telefoon
  Servinio dashboard

  Op maat gemaakt dashboard

  DATA KINGDOM biedt u het inzicht dat u nodig heeft in een op maat gemaakt dashboard. We leveren deze gebruiksklaar op, zodat u meteen aan de slag kunt met hetgeen waar het echt om gaat. Word koning van uw data én uw eigen agenda!

  Wilt u ook deze week nog toekomen aan uw actielijst?

  Word in één week koning van uw eigen data!

  Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen koning te worden van uw eigen data? Klik op de knop ‘Ik wil een dashboard’ waarin wij het complete DATA KINGDOM proces uitleggen.

  Wij ontzorgen u in het gehele proces

  Een project om een dashboard op te tuigen? Dat klinkt niet als iets waar u tijd voor heeft. DATA KINGDOM heeft maar weinig van uw tijd nodig, om u toch te bieden wat u nodig heeft. Gedurende het proces zullen wij u zoveel als mogelijk ontzorgen.

  DATA KINGDOM neemt de leiding in:

  • Organisatie van de brainstorm sessie
  • Het schetsen van het ontwerp met de voorgestelde KPIs
  • Inventarisatie van de beschikbare databronnen
  • Mogelijk maken directe online koppeling
  • Ontwikkelen en publiceren van het online dashboard
  Amber dashboard

  Wilt u ook ontzorgd worden?

  Maak kennis met onze diensten! Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen koning te worden van uw eigen data?

  Neem contact met ons op!

  7 + 7 =