DATA KINGDOM in nieuwe handen

Vanaf heden is DATA KINGDOM in de handen van Steven Annegarn en Gino van Hameren. Zij nemen het bedrijf per 15 mei over van Amber Kesselaer.

Amber startte DATA KINGDOM in 2019 en heeft dit uitgebouwd tot een sterk merk met goede propositie. De visie van DATA KINGDOM is om bedrijven koning van de eigen data te maken. Door middel van consultancy en training helpt DATA KINGDOM haar klanten om meer inzicht te krijgen in de eigen data, en daar beter mee om te gaan. DATA KINGDOM was Amber’s data koninkrijk, zij was zelf Queen Executive Officer (QEO). Haar teamleden hadden bijpassende titels zoals Prins Data & Analyse of Prinses Marketing.

Toch doet Amber na vier jaar afstand van haar koninklijke titel en geeft zij haar kroon over aan Steven Annegarn en Gino van Hameren. Beide hebben een achtergrond in Finance. Zo is Steven afgestudeerd Register Controller. Meer recent werkt hij voor diverse klanten als freelance Lead Power BI Consultant. Gino heeft diverse CFO rollen vervuld en zich ontwikkeld tot een echte data CFO. Eind 2022 besloten zij de krachten te bundelen en samen een Power BI Consultancy bedrijf op te bouwen. De acquisitie van DATA KINGDOM past naadloos in deze ambitie.

dashboard presentatie
dashboard presentatie

Amber: “Met volle overtuiging geef ik de kroon van het data-koninkrijk over aan deze twee enthousiaste heren. Hun kennisrijke aanvulling en gedreven ondernemerschap, gecombineerd met het bestaande team, laten mij met een goed gevoel weten dat de klanten van DATA KINGDOM op de meest koninklijke wijze geholpen zullen worden.”

Steven: “Ik ben erg blij dat we DATA KINGDOM van Amber kunnen overnemen en voortzetten. Als freelancer ervaar ik dagelijks hoeveel vraag er is naar Power BI consultants en hoe moeilijk die te vinden zijn. Met het team van DATA KINGDOM erbij, en de goede propositie en het sterke merk, kunnen we samen sneller, beter en groter.”

Gino: “Wanneer een droom realiteit wordt! 2,5 maand geleden sloegen Steven en ik de handen in één. Met de overname van DATA KINGDOM krijgen we er zes leuke, slimme en energieke collega’s bij. Na de kennismaking heb ik nog meer zin om met jullie verder te bouwen aan DATA KINGDOM “

Gino en Steven zullen Amber’s visie voortzetten; de klant helpen succesvoller te worden via datagedreven werken, oplossingen en dashboards in Power BI, en door trainingen op deze gebieden. Voor DATA KINGDOM ligt er een ambitieus groeiplan; nieuwe proposities, meer klanten, en groei van het team.

De diensten die DATA KINGDOM biedt zijn op te delen in twee categorieën: Laat je ontzorgen, en leer om het zelf te doen. Onder de categorie ‘Laat je ontzorgen’ vallen er diensten zoals het ontwikkelen van een Power BI dashboard, Power BI as a Service, en voorspellen met data. Bij ‘Leer om het zelf te doen’ gaat het om trainingen en workshops die team DATA KINGDOM aan kleine of grotere groepen mensen kan geven.  

Amber gaat zich vanaf heden volledig storten op haar andere onderneming Move to Impact. Move to Impact helpt organisaties inzicht te krijgen in hun sociale, economisch en ecologische impact. Bedrijven kunnen er ook terecht als ze zich willen voorbereiden op de CSRD, of advies willen bij het worden van een B-Corp.

Teamfoto Maart 2022
Microsoft Certified