Power BI dashboard laten maken

DATA KINGDOM zorgt ervoor dat organisaties meer datagedreven kunnen worden. Overweegt u ook om een Power BI-dashboard te laten ontwikkelen? U kunt door ons uw dashboard laten ontwikkelen, terwijl u zich bezig houdt met de kernactiviteiten van uw organisatie.

De kracht van Power BI dashboards

De kans is groot dat u er ook over nadenkt om een Power BI dashboard te laten maken. Er is namelijk een reden dat u hier op de site terecht bent gekomen. Met een professioneel Power BI dashboard zal ook u in staat zijn om jouw organisatie eenvoudig te monitoren. Door middel van deze rapportages is het nog makkelijker om een beter inzicht te krijgen in uw eigen organisatie. Benieuwd wat een Power BI dashboard precies is en wilt u ook een Power BI dashboard laten maken? Lees dan snel verder, we laten het u vandaag namelijk allemaal zien.

Dashboard
Ook een Power BI dashboard laten maken
DATA KINGDOM

Wat is een Power BI dashboard?

Laten we eens beginnen met de belangrijkste vraag: wat is een Power BI dashboard eigenlijk? Een Power BI dashboard wordt ook wel een canvas genoemd. Het is een pagina waarop visualisaties worden gebruikt om een verhaal te vertellen. Omdat het Power BI dashboard in de meeste gevallen beperkt is tot één pagina, ben je in staat om het beknopt te houden. De visualisaties die er op het Power BI dashboard te zien zijn worden tegels genoemd. Deze tegels worden door rapportontwerpers op het dashboard vastgepind om ervoor te zorgen dat deze informatie te zien is op het scherm.

Laat ons uw Power BI Dashboard bouwen

Een Power BI dashboard kan ook wel gezien worden als een toegangspoort tot de diverse soorten onderliggende rapporten en datasets. Als je een visualisatie selecteert ga je gelijk naar het rapport dat gebruikt werd de visualisatie te maken. Dit houdt in dat je per string gegevens kunt zien hoe dit is berekend en hoe wat de resultaten zijn die jouw organisatie boekt.

DATA KINGDOM

Kiest u ook voor een Power BI dashboard?

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over het laten maken van een Power BI dashboard. Dankzij een Power BI dashboard weet je zeker dat ook jij in staat bent om je organisatie duidelijk te monitoren. Voor het laten maken van een professioneel Power BI dashboard ben je bij ons team aan het juiste adres. Door vandaag nog te kiezen voor onze diensten zal ook jij in staat zijn om je bedrijf beter in kaart te brengen en om keer op keer de meest diepgaande analyses uit te voeren. Voor meer informatie over een Power BI dashboard laten maken is het altijd mogelijk om even direct contact op te nemen.

Neem contact met ons op!