Portfolio

Management dashboard

Caliber 

Het ontwikkelen van een dashboard dat kan ondersteunen in het creëren van overzicht en het opstellen van rapportages over het operationele & financiële deel. 

Datadriven sales dashboard

Florijnz Corporate Finance

Het ontwikkelen van een dashboard dat de sales afdeling kan gebruiken om zich voor te kunnen bereiden op pitches of actief bedrijven te benaderen die met enige regelmaat op de website zijn geweest.

Opleidingenplanner

Een leverancier van gespecialiseerde trainings- en opleidingsprogramma’s heeft op operationeel vlak dagelijks te maken met het organiseren van projecten en inplannen van instructeurs. De informatie die nodig is om de instructeurs in te plannen is te zien in één overzicht.

Marketing campagne monitoring dashboard

Florijnz Corporate Finance

Het ontwikkelen van een dashboard dat kan ondersteunen in de datagedreven marketing en communicatie om de leadgeneratie te optimaliseren.

“Door Amber meegenomen in de wereld van Power BI. Een krachtige tool met vele mogelijkheden waar Amber je geduldig stapsgewijs op een duidelijke manier doorheen begeleidt.
Ook de laatste ontwikkelingen, die maandelijks uitkomen, krijg je mee. Voor alle uitdagingen die voorgelegd werden was er een oplossing.
Het management heeft daarnaast een Design Thinking sessie doorlopen wat het management helpt duidelijk te maken welke informatiebehoefte er is.
Deze sessie samen met de opgedane Power BI kennis is een grote stap voorwaarts geweest waardoor we beter in de informatiebehoefte kunnen voorzien.
Wil je actuele bruikbare informatie uit je data halen dan is DATA KINGDOM de juiste keuze!”

Baldwin de Bok

Database Architect, DAK Intermediairscollectief

“It was a fantastic experience to have DATA KINGDOM as my coach for Power BI training. Besides the fact that they had solid and in-depth knowledge of the tool, they were a good listener and came up with valuable insights and guidance that could facilitate the data visualization for my organization. I would like to appreciate DATA KINGDOM for her actionable tips that really took my skills of Power BI to the next level!”

Ran Chen

Business Analyst, Olyx B.V.

Van Eeghen logo

It was a great experience to have DATA KINGDOM lead our Power Bi Training course.  The knowledge of the application was clear to see and provided us with the foundation to start building powerful reports.  I would certainly recommend using their service to others and look forward to working with them again in the future.

Danny Gillan

ERP Consultant, Van Eeghen