Portfolio

Management dashboard

Uitzendbureau

Het ontwikkelen van een management dashboard dat kan ondersteunen in het creëren van overzicht en het opstellen van rapportages voor de aandeelhouders. De vraag kwam vanuit de aandeelhouders om de data simpelder en overzichtelijker te kunnen tonen.

Smarketing dashboard

Sentia

Het ontwikkelen van een Datagedreven smarketing dashboard dat kan ondersteunen in het creëren van overzicht en het opstellen van rapportages over het operationele & financiële deel. Voor de dienst datagedreven smarketing kwam de vraag om inzicht te creëren in bepaalde Smarketing campagnes.

Management dashboard

Caliber 

Het ontwikkelen van een dashboard dat kan ondersteunen in het creëren van overzicht en het opstellen van rapportages over het operationele & financiële deel. 

Caliber logo
Caliber logo

Klantbeeld

DAK 

Het ontwerpen en het ontwikkelen van het dashboard van één overzichtelijk klantbeeld voor de verschillende diensten binnen DAK.

“Door Amber meegenomen in de wereld van Power BI. Een krachtige tool met vele mogelijkheden waar Amber je geduldig stapsgewijs op een duidelijke manier doorheen begeleidt.
Ook de laatste ontwikkelingen, die maandelijks uitkomen, krijg je mee. Voor alle uitdagingen die voorgelegd werden was er een oplossing.
Het management heeft daarnaast een Design Thinking sessie doorlopen wat het management helpt duidelijk te maken welke informatiebehoefte er is.
Deze sessie samen met de opgedane Power BI kennis is een grote stap voorwaarts geweest waardoor we beter in de informatiebehoefte kunnen voorzien.
Wil je actuele bruikbare informatie uit je data halen dan is DATA KINGDOM de juiste keuze!”

Baldwin de Bok

Database Architect, DAK Intermediairscollectief

“It was a fantastic experience to have DATA KINGDOM as my coach for Power BI training. Besides the fact that they had solid and in-depth knowledge of the tool, they were a good listener and came up with valuable insights and guidance that could facilitate the data visualization for my organization. I would like to appreciate DATA KINGDOM for her actionable tips that really took my skills of Power BI to the next level!”

Ran Chen

Business Analyst, Olyx B.V.

Van Eeghen logo

It was a great experience to have DATA KINGDOM lead our Power Bi Training course.  The knowledge of the application was clear to see and provided us with the foundation to start building powerful reports.  I would certainly recommend using their service to others and look forward to working with them again in the future.

Danny Gillan

ERP Consultant, Van Eeghen

FYBE

Amber en haar team nemen je op een verfrissende manier mee in de wereld van datagedreven werken. Het is waardevol om deze training te volgen als je meer inzicht wil verkrijgen over dashboarding, datastrategie en het belang van een datagedreven cultuur inclusief stappenplan. Vooral handig en praktisch.”

Dedmar Taekema

Founder, FYBE Finance

FYBE

“De training van Data Kingdom is een leuke training om te leren werken met PowerBI. Telkens een korte uitleg en daarna veel doen, zelf proberen en samen eruit komen. Geen klassieke les, maar een interactieve training waar je zelf mag ontdekken en ervaren hoe  PowerBI praktisch kan worden toegepast in je werk.”

Frank Oberndorff

Coordinator Business & Data Analytics, Hogeschool van Amsterdam

Datadriven sales dashboard

Florijnz Corporate Finance

Het ontwikkelen van een dashboard dat de sales afdeling kan gebruiken om zich voor te kunnen bereiden op pitches of actief bedrijven te benaderen die met enige regelmaat op de website zijn geweest.

Opleidingenplanner

Een leverancier van gespecialiseerde trainings- en opleidingsprogramma’s heeft op operationeel vlak dagelijks te maken met het organiseren van projecten en inplannen van instructeurs. De informatie die nodig is om de instructeurs in te plannen is te zien in één overzicht.

Marketing campagne monitoring dashboard

Florijnz Corporate Finance

Het ontwikkelen van een dashboard dat kan ondersteunen in de datagedreven marketing en communicatie om de leadgeneratie te optimaliseren.